fasaanikukko.jpg

Fasaanit

Tilamme tarjoaa mahdollisuuden omatoimiseen koirankoulutukseen etukäteen varatussa metsästysmaastossa. Käytännössä siis asiakas tilaa haluamansa lintumäärän maastoon. Asiakkaalle annetaan halutessaan maastokartta, johon "istutetut" linnut merkitään. Pelkkään koiran juoksutukseen maastossa, ilman tilattuja lintuja, emme pääsääntöisesti tarjoa mahdollisuutta. Sopiva lintumäärä aloittelevalle koiralle on noin 5 fasaania. Kokeneempi koira, taitavien metsästysampujien kera saa päivän hyvin kulumaan 10-20 fasaanin metsästyksessä. 

Järjestämme myös isompia fasaanijahteja tilauksesta seurueille. Jahtiseurueen halutessa kauttamme on myös mahdollista varata metsästyskoirat ohjaajineen, mikäli jahtiseurueella ei ole omia koiria käytettävissä. Esimerkiksi kuuden metsästäjän porukalla metsästyspäivä kuluu hyvin 20-50 linnun metsästyksessä. Ja mikäli lintuja on edellä mainittu määrä, niin kannattaa varata metsästyskoiria käyttöön kaksi tai useampia.

Myymme fasaaneja myös istutukseen ja kasvatuslinnuiksi.

Metsästysmaastot

Tilamme käytössä on pääsääntöisesti neljä hieman erityylistä metsästysmaastoa. Maastojen koko vaihtelee noin 20-50ha, päätilalta 0-11 km etäisyydellä. 

Pidätämme oikeuden osoittaa asiakkaalle sopivan metsästysmaaston huomioiden kulloisenkin varaustilanteen, sekä asiakkaan tilaaman lintumäärän, sekä toki huomioiden asiakkaan toivomuksen mahdollisuuksien mukaan.

maasto.jpg